O nama

 

Odvjetnik Petar Krnić, mag. iur. položio je prisegu za upis u hrvatsku Odvjetničku komoru, dana 29. studenog 1993. godine u Zagrebu.
Kao tadašnji sudac, Općinskog suda u Slavonskom Brodu, prema tadašnjim propisima, nije mogao otvoriti odvjetnički ured u mjestu gdje je radio kao sudac, zbog čega je svoj prvi odvjetnički ured otvorio u Osijeku u Radićevoj ulici br. 5.

Izmjenom zakonskih propisa, odvjetnički ured preseljen je u Slavonski Brod u Gajevu ulicu broj 18, sa danom 01, travnja 1994. godine, a po tome odvjetnički ured preseljava u Mažuranićevu ulicu broj, 11 sa danom 01.01.1999. godine, na kojoj lokaciji ured radi sve do danas.

Odvjetnički ured smješten je u neposrednoj blizini Općinskog suda u Slavonskom Brodu, Trgovačkog suda u Slavonskom Brodu, prekršajnog suda u Slavonskom Brodu, Općinskog državnog odvjetništva, Županijskog državnog odvjetništva, Policijske uprave, Croatia osiguranja d.d. Zagreb, te na 200m od Županijskog suda u Slavonskom Brodu.

U odvjetničkom uredu od samog osnivanja pa do danas, osim odvjetnika i tajnice ureda, kontinuirano rade po dva odvjetnička vježbenika.

Pri obradi predmeta, a poglavito složenih predmeta, prakticira se timski rad i to tako što se osnivaju odvjetnički timovi za pojedini predmet na kojem radi tri do pet odvjetnika.

Odvjetnički ured razvio je odličnu suradnju sa kolegicama i kolegama u svim gradovima u Republici Hrvatskoj, a u inozemstvu surađuje sa više odvjetničkih kuća.

 

* Usus est optimus magister
* Iskustvo je najbolji učitelj

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien